Page 1 of 1

Migration Utility Start Button is disabled

Posted: Fri Jan 04, 2008 7:34 am
by Eric
If the Start button is disabled in the Migration Utility, there are two things to check:

1) Make sure the path to the AccuZIP6 4.0 folder is displayed on that screen. If it reads: C:\Program Files\AccuZIP6 4.0\AMSDATA, remove the AMSDATA

2) Make sure there's a presortcom2007.dll file in the AccuZIP6 4.0 folder. If there isn't one, create a new text file in the AccuZIP6 4.0 folder, and name it presortcom2007.dll.

Doing these things will enable the Start button in the Migration Utility.

Posted: Fri Jan 04, 2008 7:35 am
by Eric
Also, you can access this utility at any time by pulling down the Additions menu to Migration Utility.