Migration Utility Start Button is disabled

Technical information that doesn't fall into any of the other categories in this forum.

Moderators: Chrissy, Steve, Terry, Donna, Dave, Eric, MartyH, Kristen, Geoff, Vince

Post Reply
User avatar
Eric
Moderator
Posts: 1898
Joined: Tue Sep 19, 2006 3:29 pm
Contact:

Migration Utility Start Button is disabled

Post by Eric » Fri Jan 04, 2008 7:34 am

If the Start button is disabled in the Migration Utility, there are two things to check:

1) Make sure the path to the AccuZIP6 4.0 folder is displayed on that screen. If it reads: C:\Program Files\AccuZIP6 4.0\AMSDATA, remove the AMSDATA

2) Make sure there's a presortcom2007.dll file in the AccuZIP6 4.0 folder. If there isn't one, create a new text file in the AccuZIP6 4.0 folder, and name it presortcom2007.dll.

Doing these things will enable the Start button in the Migration Utility.
Chat with an AccuZIP6 technician weekdays from 7-4 PST with AccuZIP6 Live Online Support

User avatar
Eric
Moderator
Posts: 1898
Joined: Tue Sep 19, 2006 3:29 pm
Contact:

Post by Eric » Fri Jan 04, 2008 7:35 am

Also, you can access this utility at any time by pulling down the Additions menu to Migration Utility.
Chat with an AccuZIP6 technician weekdays from 7-4 PST with AccuZIP6 Live Online Support

Post Reply